Sijainnin valvontaa koskevan kodin säännön määrittäminen

Sijainnin valvonta on saatavilla Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin, ja se on käytettävissä näillä alueilla.

Sijainnin valvonta antaa sinun seurata lapsesi sijaintia ja luo turvallisuudentunnetta, kun lapsella on laite mukanaan. Ominaisuus arvioi lapsen likimääräisen sijainnin käyttämällä maailmanlaajuista GPS-paikannusjärjestelmää, mobiiliverkkoa ja/tai internetiä. Voit seurata lapsen liikkeitä aina, kun hänellä on laite mukanaan ja sijainnin valvonta on käytössä.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Norton Family -palvelun sijainnin valvontaominaisuus seuraa lapsen sijaintia, joten voit varmistua siitä, että lapsesi on turvassa. Ominaisuus arvioi lapsen kulloisenkin sijainnin likimääräisesti käyttämällä maailmanlaajuista GPS-paikannusjärjestelmää, mobiiliverkkoa ja/tai internetiä. Voit seurata lapsen liikkeitä aina, kun hänellä on laite mukanaan.

Norton Family käyttää seuraavia paikannustietoja lapsen kulloisenkin sijainnin likimääräiseen arviointiin:

• Mobiiliverkko: Laite vaihtaa jatkuvasti tietoja lähimmän tukiaseman kanssa SIM-kortin välityksellä. Tätä viestintää voidaan käyttää lapsen paikantamisessa.

• Wi-Fi: Laite voi käyttää sitä ympäröiviä langattomia verkkoja. Tässä tapauksessa se voidaan paikantaa lähiverkkotietojen avulla.

• GPS: Satelliittien käyttöön perustuva navigointijärjestelmä. Jos laite tukee GPS-navigointia, se paikantaa itsensä käyttämällä vähintään kolmen eri satelliitin signaaleja.

Sijainnin valvonta -toiminto on otettava käyttöön lapsen käyttämissä laitteissa. Jos laite sammutetaan tai se ei saa yhteyttä internetiin tai mobiiliverkkoon, lapsen sijaintia ei voida seurata. Varmista, että sijaintipalvelut on otettu käyttöön lapsen mobiililaitteella.

Ota sijaintipalvelut käyttöön

• Napauta Android-laitteella Asetukset > Sijaintipalvelut ja ota kaikki asetukset käyttöön.

• Napauta iOS-laitteella Asetukset -sovellus > Tietosuoja ja ota käyttöön Sijaintipalvelut sekä muut asetukset, jotka on mainittu kohdassa Profiilin asentaminen lapsen iOS-laitteelle

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125230052
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/07/2019