Sosiaalisen median valvontaa koskevan kodin säännön määrittäminen

Sosiaalisen median valvonta on saatavilla Windows-laitteisiin. Norton Family ei valvo ja tallenna lasten sosiaalisen median toimia Internet Explorerin 64-bittisessä versiossa Windows-käyttöjärjestelmässä.

Ominaisuus valvoo lasten sosiaalisen median käyttöä, mukaan luettuna se, kuinka usein he kirjautuvat Facebookiin laitteeltaan, sekä nimi ja ikä, joita he käyttävät profiilissaan.

Norton Family valvoo seuraavia sosiaalisen median sivustoja:

• Facebook

• Mixi (vain japani tuettu)

• Skyrock (vain ranska tuettu).

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125229974
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 06/06/2019