Hakujen valvontaa koskevan kodin säännön määrittäminen

Hakujen valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Hakujen valvonta -ominaisuuden avulla näet sanat, termit ja lauseet, joita lapsesi etsivät tietokoneellaan, niin että saat käsityksen heidän kiinnostuksen kohteistaan ja voit suojata heidät loukkaavalta sisällöltä. Suosituissa selaimissa voit myös ottaa käyttöön hakusuodattimia, jos haluat estää aikuisille suunnattujen sisältöjen näkymisen hakutuloksissa.

Norton Family valvoo ja tallentaa lastesi hakutoimintoja sellaisilla yleisillä hakukoneilla kuin Google, Bing, YouTube, Ask ja Yahoo.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125229935
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/07/2019