Norton Family -tuotteen käytön aloittaminen

Jollet ole varma, kuinka voit suojata lapsiasi verkossa, apu on lähellä! Pääset hetkessä alkuun ja saat käyttöösi työkalut, joiden avulla suojaat kattavasti perheesi internetin vaaroilta ja sopimattomalta sisällöltä. Voit myös estää lapsiasi levittämästä luottamuksellisia tietoja verkossa.

Ota Norton Family -palvelu käyttöön seuraavien tietojen avulla ja auta lapsiasi käyttämään internetiä turvallisesti. Se on helppoa - vaiheita on vain kolme. Voit myös ottaa Norton Family -sovelluksen käyttöön mobiililaitteellasi, jotta saat reaaliaikaisia hälytyksiä ja voit muokata perheesi asetuksia koska tahansa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v122685181_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/05/2019