Norton Family -palvelun käytön aloittaminen

Jollet ole varma, kuinka voit suojata lapsiasi verkossa, apu on lähellä! Pääset hetkessä alkuun ja saat käyttöösi työkalut, joiden avulla suojaat kattavasti perheesi internetin vaaroilta ja sopimattomalta sisällöltä. Voit myös estää lapsiasi levittämästä luottamuksellisia tietoja verkossa.

Ota Norton Family käyttöön seuraavien tietojen avulla ja auta lapsiasi käyttämään internetiä turvallisesti. Se on helppo ottaa käyttöön - vaiheita on vain kolme. Voit myös ottaa Norton Family -sovelluksen käyttöön mobiililaitteellasi, jotta saat reaaliaikaisia hälytyksiä ja voit muokata perheesi asetuksia koska tahansa.

Seuraavassa kerrotaan, kuinka selvität, onko sinulla jo Norton-tili, kuinka palautat Norton-tilisi salasanan tai kuinka luot itsellesi Norton-tilin:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v122685181
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 21/08/2019