Norton Family -selainlaajennuksen käyttöönotto

Norton Family -selainlaajennus on pieni ohjelma, jota vaaditaan, jotta tietyt Norton Family -ominaisuudet toimivat. Se on tällä hetkellä saatavilla Mozilla Firefox-, Google Chrome ja Microsoft Edge -selaimiin. Se on otettava käyttöön kaikissa tuetuissa selaimissa, joilla lapsi käyttää internetiä. Seuraavat ominaisuudet vaativat laajennusta:

• hakujen valvonta (HTTPS-sivustot)

• videoiden valvonta

• verkon valvonta (HTTPS-sivustot).

Sellaiset ominaisuudet kuin ajankäytön valvonta ja pikalukitus toimivat, vaikka laajennus olisi poissa käytöstä. Jos lapsen tietokoneessa on Norton Family 3.7.3 tai uudempi versio, Norton Family lisää toisen suojauskerroksen ja näyttää selainkohtaisen estosivun, vaikka lapsi olisi käsitellyt luvattomasti selainlaajennusta, käynnistänyt käyttö tuntemattomana- tai yksityisen selaustilan tai käyttänyt ei-tuettuja kolmannen osapuolen selaimia päästäkseen estetylle verkkosivustolle. Parhaan Norton Family -suojauksen saamiseksi laajennus on kuitenkin otettava käyttöön lapsen selaimissa. Jos lapsesi sammuttaa Norton Family -selainlaajennuksen tai yrittää poistaa sen asennuksen, saat ilmoituksen.

Mozilla Firefox

1. Käynnistä Firefox.

2. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta valikkokuvake ja valitse sitten Lisäosat ja teemat.
  3. Valitse Lisäosien hallinta-sivun vasemmasta reunasta Laajennukset-välilehti.

4. Valitse Norton Family -laajennus ja ota se käyttöön.

5. Parhaan suojan saavuttamiseksi napsauta OK, jotta laajennus voi käyttää lapsesi verkkotoimintaa yksityisessä selaustilassa.

6. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Google Chrome

1. Käynnistä Chrome.

2. Napsauta selaimen oikeasta yläkulmasta Google Chromen mukautus ja hallinta -kuvaketta > Lisää työkaluja > Laajennukset.
  3. Etsi Norton Family -laajennus ja ota se käyttöön.

4. Jos Chrome-versio on 70 tai uudempi, napsauta oikeasta yläkulmasta Norton Family -kuvaketta .
  5. Napsauta Tämä voi lukea ja muokata sivuston tietoja ja valitse sitten Kaikissa sivustoissa.
  6. Sulje Google Chrome ja käynnistä se uudelleen.

Microsoft Edge

1. Käynnistä Microsoft Edge.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta Asetukset ja muut -kuvaketta ja valitse Laajennukset.

3. Ota laajennus käyttöön liikuttamalla liukusäädintä Asennetut laajennukset -sivun Norton Family -kohdassa.

4. Napsauta oikeasta yläkulmasta Norton Family -kuvaketta > Salli tämän laajennuksen lukea ja muuttaa kaikkia tietoja sivustoissa, joissa käyt ja valitse sitten Kaikilla sivustoilla.

5. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v121520950