Norton Family -selainlaajennuksen käyttöönotto

Norton Family -selainlaajennus on pieni ohjelma, jota vaaditaan, jotta tietyt Norton Family -ominaisuudet toimivat. Se on tällä hetkellä saatavilla Internet Explorer-, Mozilla Firefox- ja Google Chrome -selaimiin. Se on otettava käyttöön kaikissa tuetuissa selaimissa, joilla lapsi käyttää internetiä. Seuraavat ominaisuudet vaativat laajennusta:

• sosiaalisen median valvonta

• hakujen valvonta (HTTPS-sivustot)

• videoiden valvonta

• verkon valvonta (HTTPS-sivustot).

Sellaiset ominaisuudet kuin ajankäytön valvonta ja pikalukitus toimivat, vaikka laajennus olisi poissa käytöstä. Jos lapsen tietokoneessa on Norton Family 3.7.3 tai uudempi versio, Norton Family lisää toisen suojauskerroksen ja näyttää selainkohtaisen estosivun, vaikka lapsi olisi käsitellyt luvattomasti selainlaajennusta, käynnistänyt käyttö tuntemattomana- tai yksityisen selaustilan tai käyttänyt ei-tuettuja kolmannen osapuolen selaimia päästäkseen estetylle verkkosivustolle. Parhaan Norton Family -suojauksen saamiseksi laajennus on kuitenkin otettava käyttöön lapsen selaimissa. Saat ilmoituksen, jos lapsi poistaa selainlaajennuksen käytöstä tai käsittelee sitä luvattomasti.

Laajennuksen käyttöönotto Internet Explorerissa

1. Käynnistä Internet Explorer.

2. Napsauta selaimen oikeasta yläkulmasta ja valitse Lisäosien hallinta.

3. Valitse Lisäosien hallinta -ikkunasta Norton Family BHO ja ota se käyttöön.

4. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Laajennuksen käyttöönotto Mozilla Firefoxissa

1. Käynnistä Firefox.

2. Napsauta selaimen oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Lisäosat.

3. Valitse Lisäosat -sivun vasemmasta reunasta Laajennukset -välilehti.

4. Valitse Norton Family -laajennus ja ota se käyttöön.

5. Parhaan suojan saavuttamiseksi napsauta Salli, jotta laajennus voi käyttää lapsesi verkkotoimintaa yksityisessä selaustilassa.

6. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Laajennuksen käyttöönotto Chromessa

1. Käynnistä Chrome.

2. Napsauta selaimen oikeasta yläkulmasta > Lisää työkaluja > Laajennukset.

3. Etsi Norton Family -laajennus ja ota se käyttöön.

4. Jos Chrome-versio on 70 tai uudempi, napsauta oikeassa yläkulmassa > Tämä voi lukea ja muokata sivuston tietoja ja valitse sitten Kaikissa sivustoissa.

5. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v121520950
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 22/08/2019