Profiilin asennusongelmien ratkaiseminen

Seuraavien tietojen avulla voit ratkaista ongelmia, joita saattaa ilmetä, kun asennat profiilia lapsesi laitteelle.

Näet tämän viestin, jos laitteelle on jo asennettu toinen MDM-profiili. Seuraavien ohjeiden avulla voit poistaa jo asennetun profiilin ja lisätä Norton-profiilin.

• Avaa Asetukset-sovellus.
  • Valitse Yleiset > valitse Laitehallinta tai Profiili > Profiilin hallinta.
  • Napauta vanhaa profiilia ja poista sen.
  • Avaa Norton Family -sovellus.
  • Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tämä tapahtuu, jos MDM-palvelin ei ole käytettävissä tai ei vastaa pyyntöihin yhteysongelmien vuoksi. Yritä myöhemmin uudelleen seuraavasti:

• Avaa Norton Family -sovellus.
  • Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tarkista laitteen internet-yhteys ja yritä seuraavaa:

• Avaa Norton Family -sovellus.
  • Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.
Server_Unavailbale

Palvelinyhteydessä ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Avaa Norton Family -sovellus.
  • Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Jos Asetukset-sovelluksessa näkyy tyhjä ruutu, yritä asentaa profiili seuraavasti:

• Avaa Norton Family -sovellus.
  • Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tämä voi johtua esimerkiksi seuraavista taustaongelmista:

• Varmenne ei liity ympäristöön
  • Profiililuettelo ei vastaa ympäristöä
  • Nykyinen MDM-profiili on ristiriidassa uuden kanssa.

Yritä asentaa profiili myöhemmin.

MDM_Install_Error Kun laitteessa oleva kolmannen osapuolen sovellus käyttää ScreenTime APIa, Norton Family MDM -profiilin asennus epäonnistuu, ja näet viestin ”Mobiililaitehallintaa ei sallita”.
MDM-liittyminen voi myös epäonnistua, jos laitteelle on jo asennettu toinen MDM-profiili.

Apple ei tällä hetkellä tue liittymisiä laitteilla, joilla on Screen Time API -liittymisiä, ja päinvastoin. Tarkista, oletko asentanut sovelluksen, joka käyttää ScreenTime-liittymistä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v120880406
Käyttöjärjestelmä: iOS