Tärkeä päivitys Norton Familyn tekstiviesti- ja puheluominaisuuksiin

Googlen käytäntömuutosten vuoksi tekstiviestien valvontaominaisuus sekä ominaisuus, jolla vanhemmat voivat estää lapsia soittamasta tai vastaanottamasta puheluita ruutuajan ulkopuolella, on poistettu käytöstä.

Tämä vaikuttaa kahteen Norton Familyn keskeiseen ominaisuuteen Android-laitteilla:

• Lapset voivat vastedes vastaanottaa ja soittaa puheluja kenen tahansa kanssa lapsilukkoaikana ja pikalukituksen aikana. Googlen äskettäin tekemien käytäntömuutosten vuoksi Norton Family ei voi enää rajoittaa puheluja vain hätäyhteystietoluettelossa lueteltuihin yhteystietoihin.

• Tekstiviestien valvonta ei ole käytettävissä tällä hetkellä. Et siis voi valvoa tai tarkastella viestejä, joita lapsi vaihtaa ystäviensä kanssa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119791613
Käyttöjärjestelmä: Android