Norton Family -tuotteen päivittäminen uusimpaan versioon

Saat Norton Family -tuotteesta parhaan hyödyn varmistamalla, että kaikille tilisi laitteille on asennettu uusin versio Norton Family -ohjelmistosta. Voit päivittää tuotteen uusimpaan versioon ilman erillistä maksua, jos tilaus on voimassa. Jos laite on yhdistetty internetiin, Norton Family hakee päivityksiä säännöllisesti ja voi päivittää laitteelle uusimman version automaattisesti. Jos tietokonetta taas käytetään pitkään ilman internet-yhteyttä tai jos automaattisessa päivityksessä on ilmennyt ongelmia, päivitä Norton Family manuaalisesti seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Laitteella on oltava internet-yhteys, jotta Norton Family voidaan päivittää uusimpaan versioon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v118730316_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/11/2018