Norton Familyn päivittäminen uusimpaan versioon

Varmista, että kaikille tilisi laitteille on asennettu uusin versio Norton Family -sovelluksesta, jotta saat parhaan hyödyn Norton Familysta. Voit päivittää tuotteen uusimpaan versioon ilman erillistä maksua, jos tilaus on voimassa. Jos laite on yhdistetty internetiin, Norton Family hakee päivityksiä säännöllisesti ja voi päivittää laitteelle uusimman version automaattisesti. Jos tietokonetta taas käytetään pitkään ilman internet-yhteyttä tai jos automaattisessa päivityksessä on ilmennyt ongelmia, päivitä Norton Family manuaalisesti seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Laitteella on oltava internet-yhteys, jotta Norton Family voidaan päivittää uusimpaan versioon.

Windows

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse laitetta käyttävä lapsi.

3. Napsauta Lisää laite.

4. Norton Family havaitsee käyttöjärjestelmäsi automaattisesti. Jos käytössäsi on tietokone, jota lapsesi käyttää, valitse Kyllä, tämä on lapsen laite ja sen jälkeen Lataa.
    Jos haluat asentaa Norton Familyn toiselle laitteelle, valitse Ei, tämä ei ole lapsen laite.
    Voit lähettää latauslinkin myös antamalla sähköpostiosoitteen ja avaamalla sitten linkin laitteella, jolle haluat asentaa Norton Familyn.

5. Valitse tai suorita ladattu asennusohjelmatiedosto.

Norton Download Manager asentaa Norton Familyn laitteelle automaattisesti.

6. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy ja asenna.

Laite yhdistetään tiliisi automaattisesti.

7. Valitse Jatka.

8. Valitse Määritä laite -ikkunassa Muokkaa sen lapsen vieressä, jolle haluat määritellä tämän laitteen.

9. Valitse kirjautuu sisään käyttäjänä ja valitse tili, jota lapsi käyttää laitteelle kirjautumiseen. Jos lapsi käyttää useita käyttäjätilejä, lapsi on valittava kaikista näistä tileistä.

10. Valitse Tallenna > OK.

Android

1. Käynnistä Google Play Kauppa -sovellus mobiililaitteella.

2. Napauta profiilikuvaketta oikeasta yläkulmasta.

3. Valitse Hallinnoi sovelluksia ja laitteita ja sitten Hallinnoi.

4. Etsi Norton Family -lapsilukkosovellus ja valitse Päivitä.

iOS

1. Avaa App Store.

2. Napauta profiilikuvaketta oikeasta yläkulmasta.

3. Valitse Norton Familyn kohdalta Päivitä.

4. Asenna profiili ja määritä rajoitukset napauttamalla Asenna ja noudattamalla näytöllä olevia ohjeita. iOS-laitteille on asennettava profiili, jotta pikalukitus toimii. Lisätietoja saat artikkelista Norton Family -sovelluksen käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v118730316