Norton Family -hälytykset

Tekstiviestien valvonta ja puheluiden esto eivät tällä hetkellä ole käytössä Android-laitteilla.

Norton Family varoittaa sinua valitun valvontatason mukaisesti, jos lapsen toimet laitteella rikkovat kodin sääntöjä. Voit esimerkiksi saada hälytyksen, jos lapsi yrittää vierailla estetyillä verkkosivustoilla.

Hälytyksen saatuasi voit valita, miten haluat toimia. Jos lapsi esimerkiksi yrittää vierailla estetyllä verkkosivustolla, voit halutessasi sallia sen ja lisätä sivuston sallittuihin sivustoihin.

Hälytykset ryhmitellään lapsen mukaan. Näin näet helposti, kenen toiminto aiheutti kulloisenkin hälytyksen.
Oranssi huutomerkki ( ) lapsen profiili-avatarissa ilmaisee, että
  • Norton Family -ohjelmistoa ei ole asennettu yhdellekään lapsen käyttämälle laitteelle.
  • Lasta ei ole määritetty laitteeseen.

Vihreä merkki lapsen kuvakkeen vieressä merkitsee, että lapsi on juuri verkossa. Jos lapsi lähettää viestin tai lupapyynnön, näet viestikuvakkeen hälytyksen vieressä. Voit lukea viestin kuvaketta napsauttamalla.

Kaikki verkkotoiminnan yhteydessä ilmoitetut ajat perustuvat profiilisi aikavyöhykeasetuksiin. Jos olet esimerkiksi New Yorkissa (itärannikon aika) ja lapsi on Kaliforniassa (länsirannikon aika), kaikkeen lapsen toimintaan merkitään aika itärannikon ajan perusteella.

Voit tarkastella hälytyksiä ja toimintaraporttia Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa. Jos käytät Android-laitetta, voit ottaa käyttöön ilmoitukset vanhemman sovelluksessa lapsen profiilin muokkausnäytössä, jotta saat ajankäytön valvontaa ja sovelluksen peukalointia koskevia välittömiä hälytyksiä.

Norton-verkkosivusto

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Valitse Varoitukset-välilehti.
  3. Valitse avautuvasta luettelosta lapsi nähdäksesi vain tätä lasta koskevat hälytykset. Oletuksena näytetään kaikkien laitteiden hälytykset viimeisten 30 päivän ajalta.
  4. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Voit ryhtyä toimiin tai kiistää hälytyksen, kun napsautat lisävalintakuvaketta ja valitset sitten sopivan vaihtoehdon.
    • Voit poistaa hälytyksen napsauttamalla lisävalintakuvaketta ja valita sitten Poista.
  5. Voit muuttaa ilmoitusasetuksia seuraavasti:
    • Valitse lapsi, jonka toimintaa haluat hallita.
    • Valitse Näytä profiili.
    • Valitse kohdassa Lapsen toimintailmoitusten asetukset toiminnot, joista haluat ilmoituksen.
    • Jotta saat ilmoituksia Android-laitteellasi, siirrä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ilmoitukset vanhemman sovelluksessa -kohdassa asentoon Käytössä.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.
  2. Siirry alareunan Varoitukset-välilehdelle.
  3. Jos hälytyksen kohdalla on mahdollista suorittaa toimenpiteitä, liu’uta vasemmalle nähdäksesi vaihtoehdot ja napauta sitten jotakin niistä ryhtyäksesi asianmukaisiin toimiin.
  4. Voit poistaa hälytykset seuraavasti:
    • Poista yksittäinen hälytys napauttamalla lisäasetuskuvaketta oikeasta yläkulmasta, valitse Valitse ja valitse sitten hälytys, jonka haluat poistaa hälytysluettelosta. Poista hälytys napauttamalla alareunasta Poista.
    • Poista useita hälytyksiä napauttamalla lisäasetuskuvaketta oikeasta yläkulmasta ja valitse Valitse. Valitse hälytykset, jotka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.
    • Jos haluat poistaa kaikki hälytykset kerralla, napauta oikeasta yläkulmasta lisäasetuskuvaketta ja valitse sitten Valitse kaikki. Napauta Poista kaikki ja vahvista poistaminen napauttamalla OK.

Norton Family -sovellus iOS:lle

1. Käynnistä vanhempien Norton Family -sovellus.
  2. Napauta kellokuvaketta
  3. Napauta hälytystä, jos haluat saada lisätietoja ja ryhtyä tarvittaviin toimiin.
  4. Päivitä luettelo vetämällä Hälytykset-näyttöä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117721650