Norton Family -sovelluksen käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa

Voidaksesi parhaiten hyödyntää Norton Family -lapsilukitusta sinun tulee ottaa tietyt ominaisuudet käyttöön lapsen iOS-laitteissa. Jos haluat valvoa sivustoja, joilla lapsesi vierailee, sinun tulee myös poistaa käytöstä kaikki muut selaimet lapsen iOS-laitteissa paitsi Norton Family -selain.

Ota käyttöön kaikki seuraavat lapsen iOS-laitteessa saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn Norton Family -lapsilukituksesta, jonka avulla voit pitää lapsesi suojattuna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116875818_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 11/01/2019