Norton Family -sovelluksen käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa

Voidaksesi parhaiten hyödyntää Norton Family -lapsilukkoa iOS-laitteella sinun tulee ottaa tietyt ominaisuudet tai asetukset käyttöön lapsen iOS-laitteissa. Jos haluat valvoa sivustoja, joilla lapsesi vierailee, sinun tulee myös poistaa käytöstä kaikki muut selaimet lapsen iOS-laitteissa paitsi Norton Family -selain.

Seuraavien tietojen avulla voit ratkaista ongelmia, joita saattaa ilmetä, kun asennat profiilia lapsesi laitteelle.

Näet tämän viestin, jos laitteelle on jo asennettu toinen MDM-profiili. Seuraavien ohjeiden avulla voit poistaa jo asennetun profiilin ja lisätä Symantecin profiilin.

• Käynnistä Asetukset -sovellus.

• Valitse Yleiset > valitse Laitehallinta tai Profiili > Profiilin hallinta.

• Napauta vanhaa profiilia ja poista sen.

• Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus.

• Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tämä tapahtuu, jos MDM-palvelin ei ole käytettävissä tai ei vastaa pyyntöihin yhteysongelmien vuoksi. Yritä myöhemmin uudelleen seuraavasti:

• Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus.

• Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tarkista internet-yhteys ja yritä uudelleen seuraavasti:

• Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus.

• Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Norton Family -palvelin ei ehkä ole käytettävissä. Yritä asentaa profiili myöhemmin.

• Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus.

• Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Jos Asetukset -sovelluksessa näkyy tyhjä ruutu, yritä asentaa profiili seuraavasti:

• Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus.

• Napauta valikkokuvaketta, valitse Asenna profiili ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tämä voi johtua esimerkiksi seuraavista taustaongelmista:

• Varmenne ei liity ympäristöön.

• Profiililuettelo ei vastaa ympäristöä.

• Nykyinen MDM-profiili on ristiriidassa uuden kanssa.

Yritä asentaa profiili myöhemmin.

Sinua kehotetaan asentamaan profiili joko näytölle tulevassa ilmoituksessa tai Norton Family -sovelluksen määrityksen aikana tai kun päivität sovellusta uusimpaan versioon. Jos olet jättänyt profiilin asentamatta, voit tehdä sen Norton Family -selaimessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116875818
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/07/2019