Rajoitusten määrittäminen iOS-laitteella

Jotta Norton Family -suojaus toimii parhaalla mahdollisella tavalla, sinun on määritettävä rajoituksia lapsen iOS-laitteella. Tämä estää lasta poistamasta Norton Family -sovelluksen asennusta tai käyttämästä selainta tai sovellusta, jota Norton Family ei valvo. Suosittelemme, että määrität rajoitukset välittömästi, ennen kuin lapsesi alkaa käyttää laitetta. Sinun on myös estettävä lastasi käyttämästä mitään muuta kuin Norton Family -sovelluksen sisältävää selainta.

Rajoitusten määrittäminen iOS-laitteella

1. Napauta Ohjelmat -sivulla Asetukset.

2. Napauta Asetukset -sivulla Yleiset.

3. Valitse sopiva vaihtoehto:

• Jos Rajoitukset on poistettu käytöstä, napauta Rajoitukset ja Ota rajoitukset käyttöön. Luo sitten nelinumeroinen rajoitusten pääsykoodi.

• Jos Rajoitukset ovat käytössä, napauta Rajoitukset ja anna nelinumeroinen rajoitusten pääsykoodi.

4. Tee Rajoitukset -sivulla seuraavat toimet:

• Poista Salli -osiossa käytöstä Safari ja Poistaminen.

• Napauta Sallittu sisältö -osiossa Ohjelmat ja 12+ tai nuorempi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v115378369_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/11/2018