Norton Familyn yhteensopivuus Microsoft Edge -selaimen kanssa

Microsoft Edge on oletusverkkoselain Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Norton Family tukee Internet Exploreria, joka on käytettävissä vaihtoehtoisena selaimena Windows 10 -käyttöjärjestelmässä.

Norton Family toimii Microsoft® Edge -selaimessa toistaiseksi rajoitetuin toiminnoin. Sen avulla voi valvoa HTTP-URL-osoitteiden mutta ei HTTPS-URL-osoitteiden kautta tapahtuvaa liikennettä. Jos käytössäsi on Windows 10, sinun on suositeltavaa siirtyä käyttämään yhteensopivaa selainta, kuten Internet Exploreria, Google Chromea tai Mozilla Firefoxia, jotta voit valvoa Norton Familyn avulla verkkotoimia kaikilla lastesi käyttämillä tietokoneilla.

Pyrimme siihen, että tuote on pian yhteensopiva Edge-selaimen kanssa.

Oletusselaimen vaihtaminen

1. Napsauta pääikkunan vasemman alareunan Windows-kuvaketta ja valitse Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunasta Järjestelmä.

3. Valitse Järjestelmä -ikkunasta Oletussovellukset.

4. Selaa alaspäin oikeassa reunassa kohtaan Verkkoselain ja valitse Microsoft Edge.

5. Valitse haluamasi verkkoselain Valitse sovellus -valintaikkunasta.

Jos haluat määrittää Microsoft Internet Explorerin oletusselaimeksi mutta sitä ei näy selainluettelossa, sinun on ehkä otettava se ensin käyttöön. Katso lisätietoja kohdasta Microsoft Internet Explorerin ottaminen käyttöön.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113672388_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 31/05/2019