Norton Familyn yhteensopivuus Microsoft Edge -selaimen kanssa

Norton Family toimii Microsoft Edge -selaimessa toistaiseksi rajoitetuin toiminnoin ja se tukee verkon valvontaa vain toimialuetasolla.

Vaikka Microsoft Edge on Windows 10 -käyttöjärjestelmän oletusselain, myös Microsoft Internet Explorer on saatavana, ja sitä tuetaan Norton Familyssa. Jotta voit valvoa Norton Familyn avulla lapsesi kaikkia verkkotoimia, sinun on suositeltavaa siirtyä käyttämään Windows 10 -käyttöjärjestelmässä yhteensopivaa selainta, kuten Internet Exploreria, Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.

Oletusselaimen vaihtaminen

1. Napsauta pääikkunan vasemman alareunan Windows-kuvaketta ja valitse Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunasta Järjestelmä.

3. Valitse Järjestelmä -ikkunasta Oletussovellukset.

4. Selaa alaspäin oikeassa reunassa kohtaan Verkkoselain ja valitse Microsoft Edge.

5. Valitse haluamasi verkkoselain Valitse sovellus -valintaikkunasta.

Jos haluat määrittää Microsoft Internet Explorerin oletusselaimeksi, mutta sitä ei näy selainluettelossa, sinun on ehkä otettava se ensin käyttöön.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113672388
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019