Ongelman ratkaiseminen, kun Norton Family ei valvo sosiaalisen median käyttöä lapsen Android-laitteella.

Tällä hetkellä Norton Family valvoo sosiaalisen median käyttöä vain Windows-tietokoneella.

Seuraavia Norton Family -toimintoja tuetaan Android-laitteilla:

• Verkon valvonta

• Sähköpostihälytykset

• Käyttöoikeuspyyntö

• Vanhemman mobiilisovellus

• Sijainnin valvonta*

• Mobiilisovellusten valvonta*

• Kuukausi- tai viikkoraportit*

• Androidin ajankäytön valvonta*

• Videoiden valvonta

• Haut

Kun lapsesi katselevat YouTube-soittoluetteloa Chrome-selaimessa Android-puhelimella tai -tabletilla, osoiterivi piilotetaan automaattisesti. Tässä tapauksessa Norton Family ei voi valvoa ja raportoida soittoluettelon videoita erillisinä toimina. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn Norton Familysta, pyydä lapsiasi käyttämään mobiililaitteillaan Norton Family -selainta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v110295633_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 06/03/2019