Laitteen jäljellä olevan käyttöajan tarkasteleminen

Lapsi näkee laitteen käyttöä varten sallitun kokonaisajan ja jäljellä olevan ajan. Norton Family ilmoittaa lapselle 15 minuuttia ennen kuin sallittu aika kuluu loppuun. Sallitun ajan kuluessa loppuun sovellus laskee minuutin ajan kohti nollaa.

Kun lapsi ylittää laitteen sallitun käyttöajan, Norton Family estää tai sallii laitteen käytön jatkamisen määrittämäsi kodin säännön mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v110242968_nortonfamily_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/11/2018