Tuotetunnuksen, PIN-koodin tai uudistamiskoodin löytäminen

Tämä artikkeli auttaa sinua löytämään tuotetunnuksen, uudistamiskoodin tai PIN-koodin, jota tarvitset Norton-tuotteen aktivointiin tai uudistamiseen:

• Tuotetunnus : 25 kirjaimesta ja/tai numerosta koostuva merkkijono, joka on ryhmitelty yhdysmerkein erotettuihin viiden merkin joukkoihin. Tunnus tarvitaan Norton-tilauksen aktivointiin tai uudistamiseen.

• Uudistamiskoodi : 19 kirjaimesta ja/tai merkistä koostuva koodi, jota tarvitaan Norton-tilauksen pidentämiseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1027402
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 18/06/2019