Norton-hyvitykset

Norton-tuotteisiin (mukaan lukien tilaukset ja Automatic Renewal -uudistukset) voidaan hakea hyvitystä 60 päivän ajan ostopäivästä. Lähetys- ja käsittelykuluja tai mahdollisia veroja ei korvata, paitsi osavaltioissa ja maissa, joissa näistä kuluista maksetaan korvaus.

Lue lisätietoja poikkeuksista ja palautuskäytännöstä Nortonin palautus- ja peruutuskäytännöistä.

Ennen kuin pyydät hyvitystä, tutustu asiakas- ja tukipalvelun sivulla oleviin tavallisimpia kysymyksiä ja ongelmia koskeviin ohjeisiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100512172507EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/11/2019