Nortonin laitesuojauksen asentaminen

Kirjaudu tiliisi tai luo uusi tili asentaaksesi Nortonin laitesuojauksen tuetulle pöytäkoneelle, kannettavalle, matkapuhelimelle tai tabletille.

Jos ostit Nortonin laitesuojauksen vähittäismyymälästä tai jos sinulla on tuotetunnus, jota ei vielä ole rekisteröity tiliisi, lue Vähittäismyymälästä ostetun Norton-tuotteen lataaminen.

Jos sait Norton-tuotteesi palveluntarjoajalta, lue artikkeli Nortonin asentaminen palveluntarjoajalta.

Nortonin laitesuojauksen lataaminen

1. Siirry osoitteeseen my.norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili ja suorita loppuun tilin rekisteröiminen.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

Jos asennat tuotteen laitteelle, jonka käyttöjärjestelmä on Windows 10 S mode -tilassa, napsauta Hanki Microsoftilta ja lataa tuote Microsoft Storesta ohjeita noudattamalla.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

Jos käytät mobiililaitetta, valitse tilaus, jonka haluat ladata, ja napauta Seuraava.

Valitse Norton-laitesuojauksen asentamiseksi laitteesi mukaan yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Jos Norton-tuotteen lataaminen tai asentaminen ei onnistu, lue artikkeli Norton-latausongelmien ratkaiseminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090708112600EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 06/05/2020