Palomuurin määrittäminen Norton Familya varten

Portti-, protokolla- ja tiedostotiedot

• Luo näiden tietojen avulla sellainen palomuurisääntö, joka sallii Norton Familyn käyttää internetiä. Saat tietoja säännön luomisesta palomuuriohjelmassa lukemalla palomuurin käyttöohjeet tai ottamalla yhteyttä palomuurin valmistajaan.

• Norton Family tarvitsee käyttöönsä portit 80 (HTTP) ja 443 (HTTPS).

• Protokolla on TCP.

• Internetiä käyttävä tiedosto on:

• Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista tai Windows XP (32-bittinen):

C:\Program Files\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

• Windows 10, Windows 8, Windows 7 tai Windows Vista (64-bittinen):

C:\Program Files (x86)\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090520160639EN
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019