Laitteiston ohjaimien päivittäminen uusimpiin versioihin Norton Driver Updaterilla

Tämän artikkelin ohjeiden avulla voit käyttää Norton Driver Updateria tietokoneen tarkistamiseen vanhentuneiden ohjainten varalta ja ohjainten päivittämiseen uusimpiin saatavilla oleviin versioihin.

Tietokoneesi on oltava yhteydessä internetiin, jotta Norton Driver Updater voi päivittää ohjaimet.

Oletusarvoisesti Norton Driver Updater tarkistaa tietokoneesi ja tunnistaa vanhentuneet ohjaimet pian asennuksen jälkeen. Voit kuitenkin suorittaa manuaalisen tarkistuksen vanhentuneiden ohjainten tunnistamiseksi ja päivittämiseksi noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Käynnistä Norton Driver Updater.

2. Valitse Norton Driver Updater -ikkunasta Tarkista ohjaimet tai Tarkista uudelleen.

3. Odota, että Norton Driver Updater suorittaa tarkistuksen loppuun.

Kun tarkistus on valmis, Norton Driver Updater näyttää kaikki ohjaimet ja niiden tilan.

• Vanhentuneet: Luettelee vanhentuneet ohjaimet.

• Päivitetyt: Luettelee ohjaimet, joista on käytössä uusin versio.

• Jätetty huomiotta ja ohitettu: Luettelee ohjaimet, jotka jätit Norton Driver Updaterin tarkistuksen tai päivityksen ulkopuolelle. Jos haluat päivittää ohjaimen, joka on jätetty huomiotta tai ohitettu, valitse ohjain ja napsauta Lopeta ohittaminen tai Lopeta ohitus.

Voit nähdä kunkin ohjaimen uusimman versionumeron ja julkaisupäivän.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat päivittää kaikki luettelossa olevat vanhentuneet ohjaimet, valitse Päivitä kaikki.

• Jos haluat päivittää tietyt ohjaimet, valitse ne luettelosta ja napsauta sitten Päivitä valitut.

• Voit päivittää jokaisen vanhentuneen ohjaimen erikseen napsauttamalla vanhentuneen ohjaimen vieressä olevaa nuolikuvaketta (>), tarkastelemalla ohjaimen tietoja ja napsauttamalla sitten Päivitä.

5. Odota, että Norton Driver Updater päivittää ohjaimet. Tämä voi viedä jonkin aikaa.

Tärkeä: Älä sammuta tietokonetta tai katkaise internetyhteyttä, kun Norton Driver Updater päivittää ohjaimia.

Joidenkin ohjaimien päivittäminen saattaa edellyttää järjestelmän uudelleenkäynnistämistä. Jos sinua pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

6. Kun kaikki ohjaimet on päivitetty, napsauta Valmis.

Joissakin tapauksissa Norton Driver Updater ei ehkä pysty päivittämään ohjainta. Jos näin käy, kokeile vanhentuneen ohjaimen päivittämistä jonkin ajan kuluttua uudelleen. Voit napsauttaa Jatka ja päivittää loput vanhentuneet ohjaimet tai napsauttaa Sulje, jos päivitettäviä vanhentuneita ohjaimia ei ole.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230522171259324