Nortonin virheenkorjauslokien lähettäminen Nortonin tukityökalulla

Nortonin tukityökalu tarkistaa Norton-tuotteen yleisten ongelmien varalta ja auttaa Norton-tiimiä niiden vianmäärityksessä. Työkalu luo tukitiedoston, joka sisältää Norton-tuotteen vianmäärityslokit ja kaatumisraportit ja lähettää sen automaattisesti Nortonille.

Alla on ohjeet Nortonin tukityökalun käyttämiseen ja ongelman ilmoittamiseen Nortonille.

VAIHE 1

Nortonin tukityökalun käyttö

1. Lataa Nortonin tukityökalu.

2. Käynnistä Nortonin tukityökalu kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

3. Valitse Käyttäjätilien valvonta -ikkunasta Kyllä.

VAIHE 2

Tuotelokien lähettäminen Nortonin tukityökalulla

1. Valitse Nortonin tukityökalu -ikkunasta Seuraava.

2. Anna seuraavat tiedot:

• Norton-tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite

• tukipyynnön numero (jos olet saanut sellaisen).

3. Kirjoita ongelman kuvaus kenttään Ongelmasi tiedot.

Vianmäärityksen tehostamiseksi suosittelemme, että annat seuraavat tiedot:

• Windows-versiosi

• tietokoneesi ja näytönohjaimesi merkki ja malli

• ohjeet ongelman toistamiseen

• näytetyt virhesanomat

• tietokoneessa ongelman jälkeen ilmenneet ongelmat.

4. Jos sinulla on liitetiedostoja, joista voi olla apua, valitse Lisää tiedostoja ja lisää liitetiedostot.

Voit myös käyttää Lisää näyttökuvia -vaihtoehtoa ottaaksesi kuvakaappauksen ongelmasta.

5. Valitse Asetukset ja sitten Täydet vedokset. Napsauta sitten OK.

6. Valitse Luo ja odota, että Nortonin tukityökalu luo tukitiedoston.

7. Merkitse tiedostotunnus muistiin ja valitse Valmis.

Jos lataus epäonnistuu, voit lähettää tiedoston uudelleen käyttämällä Lähetä tiedosto -vaihtoehtoa.

Mainitse tiedostotunnus vianmäärityksen helpottamiseksi, kun otat yhteyttä Nortonin asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230412143930979
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 31/10/2023