Virhe: "Virheellinen tuotetunnus"

Virheilmoitus "Virheellinen tuotetunnus" saattaa tulla näkyviin, jos yrität antaa tuotetunnusta väärään tuotteeseen. Varmista, että olet ladannut oikean, tuotetunnusta vastaavan tuotteen.

Uusimman version lataaminen tililtäsi

• Jos hankit tuotteesi Norton-verkkokaupasta tai tuote on jo asennettu tietokoneelle ja rekisteröity tilillesi, voit ladata uusimman version kirjautumalla sisään palveluun. Tämä prosessi käynnistää asennuksen automaattisesti.

Dokumentissa Nortonin lataaminen laitteelle on ohjeet, joita noudattamalla voit ladata tiliisi rekisteröidyn uusimman version.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v95172414
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019