Tuotteen sarjanumeron etsiminen

Jos ostit Norton-tuotteen verkosta, tuotteen sarjanumero on vahvistusviestissä, joka lähetettiin ostohetkellä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tuotteen sarjanumero on myös asennetussa tuotteessa. Tuotteen sarjanumeron sijainti vaihtelee tietokoneelle asennetun Norton-tuotteen ja sen version mukaan. Norton-tuotteen sarjanumeron voi etsiä ohjeiden mukaisesti.

Norton 360 -versio 1 tai 2 Windows-käyttöjärjestelmään

1. Käynnistä Norton 360.

2. Valitse Ohje ja tuki.

3. Valitse Tietoja Norton 360 -ohjelmasta.

Tuotteen sarjanumero on kohdassa Asiakkaan tilitunnus.

Norton AntiVirus tai Norton Internet Security 2006 Windows-käyttöjärjestelmään

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse Ohje ja tuki.

3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Tietoja <tuotenimi> -ohjelmasta.

Tuotteen sarjanumero näkyy Tietoja -ruudussa.

Norton AntiVirus tai Norton Internet Security 2007 Windows-käyttöjärjestelmään

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse Tuki.

3. Valitse Tilaus- ja tilitiedot -kohdasta Tietoja <tuotenimi> -ohjelmasta.

Tuotteen sarjanumero näkyy Tietoja -ruudussa.

Norton AntiVirus, Norton Internet Security tai Norton 360

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Napsauta ikkunan oikean yläkulman Ohje ja tuki -linkkiä.

3. Valitse Tietoja.

Tuotteen sarjanumero näkyy Tietoja -ruudussa.

Norton AntiVirus 12 tai Norton Internet Security 5 Mac-käyttöjärjestelmään

1. Käynnistä Norton-tuote Mac-tietokoneessa.

2. Valitse tuotevalikosta Tietoja Norton AntiVirus -ohjelmasta tai Tietoja Norton Internet Security -ohjelmasta.

Tuotteen sarjanumero näkyy Tietoja -ruudussa.

Norton Security tai Norton Security with Backup for Windows

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse ikkunan oikeasta yläkulmasta Ohje > Tietoja.

Tuotteen sarjanumero näkyy Tietoja -ruudussa.

Norton Security for Mac

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse tuotteen valikosta Tietoja Norton Securitystä. Tuotteen sarjanumero näkyy Tietoja -ruudussa.

Norton-tuotteen aktivoiminen

Norton-tuotteen tunnistaminen laitteella

Mitä tehdä, kun ohjelma kehottaa uusimaan Norton-tuotteen

Tietoja tuotteista, joita ei voi hallita

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v82631725_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Muokattu viimeksi: 05/09/2014