Aasialaisesta Norton-verkkokaupasta ostetun tilauksen Automatic Renewal -toiminnon hallinta

Jos hankit Norton-tilauksen aasialaisesta Norton-verkkokaupasta, Automatic Renewal -palvelun asetuksia on hallittava suoraan kyseisen verkkokaupan sivuston kautta.

Jos haluat hallita automaattisesti uusiutuvan tilauksen asetuksia, kirjaudu tilillesi ja siirry Omat tilaukset -välilehdelle.

Jos yrität päivittää luottokorttitietojasi Laskutustiedot-välilehdellä ja näet viestin ”Emme pysty käsittelemään luottokorttitietoihin tehtyjä muutoksia”, se voi johtua sääntelyelinten asettamista määräyksistä. Jos haluat tällaisissa tapauksissa uusia tilauksen, siirry osoitteeseen norton.com/renewal.

Japani, Korea, Kiina, Hongkong ja Taiwan:

Jos tilausnumerosi alkaa kirjaimilla APXXXXXXXX tai NPXXXXXXXX tai jos sinulla on Norton 360 Standard Plus -palvelu, muokkaa tilauksesi automaattisen uusimisen asetuksia yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos tilausnumeron alussa on SY, voit muokata tilauksesi automaattisen uusimisen asetuksia alla olevan linkin kautta. Tarvitset tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, jota käytit tilauksen yhteydessä.

Japani   Korea   Kiina   Hongkong   Taiwan

Tilausnumero on ilmoitettu Nortonilta sähköpostitse saamassasi tilausvahvistuksessa:

• Sähköpostiviestin aihe on ”Norton-tilausnumero NP***** osto suoritettu”
  • Sähköpostiviestin aihe on ”Automatic Renewal -palvelu, ilmoitus laskutuksen suorittamisesta”. Katso kohta [tilausnumero Automatic Renewal -palveluun rekisteröitymisen hetkellä] SY********.

Lisätietoja edellä mainituista verkkokaupoista ostettuihin Norton-tilauksiin liittyvän Automatic Renewal -toiminnon peruuttamisesta on artikkelissa Norton-tilauksen automaattisen uusimisen pysäyttäminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v81141465
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 12/12/2023