Suojauksen siirtäminen laitteelta toiselle

Tilaukseesi sisältyy rajoitettu määrä käyttöoikeuksia eri laitteiden suojaamiseen. Jos tilaukseen sisältyvät käyttöoikeudet on käytetty, voi olla tarpeen siirtää käyttöoikeus pois laitteelta, jota ei enää käytetä, jotta palvelu voidaan asentaa toiselle laitteelle.

Käyttöoikeuden siirtäminen toiselle laitteelle

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Etsi Laitesuojaus-sivulta laite, jota et halua enää suojata.

3. Jos laitetta ei näy, valitse laiteluettelon alaosasta Näytä historia -linkki, niin näet vanhemmat laitteet, jotka eivät ole käytössä. Jollei laitetta vieläkään näy, se on mahdollisesti liitetty eri tiliin.

4. Napsauta laitteen alapuolista Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta ja valitse sitten näkyviin tulevasta valikosta Hallitse käyttöoikeutta.

5. Valitse Hallitse käyttöoikeutta -sivulta Poista käyttöoikeus ja vahvista sitten valinta napsauttamalla Kyllä.

Kun käyttöoikeus on poistettu laitteelta, laitetta ei enää suojata ja se poistetaan Laitesuojaus-sivulta.

6. Asenna suojaus uudelle laitteelle valitsemalla Asenna nyt.

7. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat asentaa suojauksen käyttämällesi laitteelle, napsauta Hyväksy ja lataa.

• Jos haluat asentaa suojauksen toiselle laitteelle latauslinkin kautta, valitse Lähetä latauslinkki ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

• Voit myös kirjautua tilillesi uudella laitteella ja valita Lataa.

Video: Norton-suojauksen siirtäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73856951
Käyttöjärjestelmä: windows, mac, android, ios
Muokattu viimeksi: 04/02/2022