Norton-tuotteen tai -palvelun tilaustietojen löytäminen

Jos sait tuotteen palveluntarjoajan kautta tai jos tuote oli valmiiksi asennettuna, kun ostit tietokoneen, tilaustietoja ei välttämättä näy Norton-tilisivullasi.

Löydät Norton-tuotteesi sarjanumeron, kuitin, tilausnumeron ja tuotetunnuksen kirjautumalla tilillesi.

Norton-tuotteen tai -palvelun tilaustietojen löytäminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Oma tili -sivulta Tilaushistoria -välilehti.

3. Napsauta tuotetta, jonka sarjanumeron, tilausnumeron, tuotetunnuksen tai kuitin haluat nähdä. Muita tapoja tuotetunnuksen etsimiseen näet napsauttamalla tästä.

Tuotteen sarjanumero ja tuotetunnus näkyy sähköpostitse lähetetyssä vahvistusviestissä, jonka sait Nortonilta ostettuasi tuotteen Norton-verkkokaupasta.

Video: Mistä tuotetunnus löytyy

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70313311
Käyttöjärjestelmä: windows, mac, android, ios