Toimintaohjeet, jos et löydä Norton-tilausta tililtäsi

Jos et näe Norton-tuotettasi, kun olet kirjautuneena tiliisi, olet mahdollisesti kirjautunut väärään tiliin ja ostoksesi liittyy toiseen tiliin.

Jos et löydä tilausta tililtäsi, tarkista, oletko luonut tilin vanhalla sähköpostiosoitteella. Jos et voi käyttää vanhaa sähköpostiosoitettasi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Valitse tilanteen mukaan jokin seuraavista:

Kiina, Japani ja Korea: Jos Norton-tuotetta ei ole rekisteröity tilillesi, tarkista tuotetunnus ostoksen vahvistussähköpostista. Noudata ohjeita, jotka on annettu kohdassa Minulla on tuotetunnus ja haluan lis##~##xE4;t##~##xE4; Nortonin tiliini.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v67735330
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/12/2020