Norton Utilities -ohjelman lataaminen

1. Kirjaudu Norton-tilillesi.

2. Valitse Tilaushistoria -sivulta Norton Utilities -kohdan vierestä Tilausnumero, jotta näet tilauksen tiedot.

3. Kopioi tuotetunnus kohdasta Tilaustiedot.

4. Valitse Norton Utilities -kohdan vierestä Lataa.

5. Sinut ohjataan lataustenhallinnan sivulle. Käynnistä lataus napsauttamalla linkkiä.

Jos Norton Utilities -ohjelman lataaminen Norton Management -palvelusta ei onnistu, lataa se seuraavan linkin kautta:

Norton Utilities

6. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

7. Suorita tuotteen asennus loppuun näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

8. Kun saat kehotteen aktivoida Norton Utilities -ohjelma, kirjoita tuotetunnus ja napsauta sitten Aktivoi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v67074455
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/08/2018