Norton.com-sivustolta tehdyn ostoksen tai Nortonin automaattisesti uusittavan tilauksen veloituksen laskun löytäminen

Automaattisesti uusittavasta tilauksesta sähköpostitse saamasi vahvistusviesti on lasku ostoksistasi. Etsi vahvistusviesti sähköpostilaatikostasi tai roskapostikansiosta. Vahvistusviesti sisältää tarvittavat verotiedot ja tilaussumman.

Laskun lataaminen tai tulostaminen

1. Kirjaudu tilillesi, jotta voit tulostaa tai ladata laskusi.

2. Voit tarkastella laskua tai tulostaa sen napsauttamalla Tilaushistoria -kohdasta Tilausnumero.

Jos tarvitset apua tilin käytössä, lue artikkeli Norton-tilitietojen päivittäminen. Lisätietoja tilauksen uusimisesta saat artikkelista Usein kysytyt kysymykset: NortonLifeLockin automaattisesti uusiutuva tilaus.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v66844717
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/12/2020