Nortonin laitesuojaustuotteen asennuksen poistaminen Mac-tietokoneelta

Jos haluat poistaa Nortonin laitesuojaustuotteen asennuksen, sinulla on oltava Macin ylläpitäjän tilin käyttäjätunnus ja salasana. Nämä ovat yleensä käyttäjätunnus ja salasana, joilla kirjaudut sisään Maciin.

Kun Norton-tuote on poistettu, Mac on käynnistettävä uudelleen.

Keskeytyksettömän suojauksen varmistamiseksi suosittelemme, että Nortonin laitesuojaussovellus on jatkuvasti asennettuna Maciin.

Nortonin laitesuojauksen poistaminen

Jos Norton-sovellus on jo auki, sulje se, ja noudata vasta sitten ohjeita.

1. Napsauta Macilla Finder-kuvaketta Dockista ja valitse sitten vasemman ruudun Suosikit-osiosta Ohjelmat.
  2. Vieritä alas ja napsauta Norton-sovelluksen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Siirrä roskakoriin.

3. Valitse macOS-versiosi mukainen vaihtoehto:

• Jos sinulla on macOS 10.15.x (Catalina) tai sitä uudempi versio, napsauta Jatka, jotta Norton-tuote voi poistaa järjestelmälaajennuksen.

• Jos sinulla on macOS 10.14.x (Mojave) tai sitä vanhempi versio, siirry vaiheeseen 4.

4. Kirjoita pyydettäessä Macin ylläpitäjän tilin salasana ja valitse OK.

5. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista.

6. Kirjoita pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Asennuksen apusovellus.

7. Valitse Käynnistä uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v134746139