Poista Norton for Mac

Noudata seuraavia ohjeita sen mukaan, minkä Norton-tuotteen asennusta poistetaan:

Norton for Mac 7.x.n tai sitä uudemman version poistaminen

1. Kaksoisosoita Ohjelmat -kansiosta Norton-tuotettasi.

2. Valitse valikkoriviltä Omenakuvakkeen vierestä Norton Security ja valitse sitten Poista Norton-tuote.

Valikkokohdat näkyvät vain Norton-tuotteen ohjelmaikkunassa.

3. Valitse Poista Norton -vahvistusikkunasta Poista.

4. Anna ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

5. Valitse poisto-ohjelman ikkunasta Käynnistä uudelleen.

Vanhempien Norton for Mac -versioiden asennuksen poistaminen

1. Avaa Ohjelmat -kansiosta Symantec-ratkaisut -kansio ja kaksoisosoita kohtaa Symantecin asennuksen poisto-ohjelma.

2. Valitse Poista Symantec-tuotteita -ikkunassa ne Norton-sovellukset, joiden asennuksen haluat poistaa.

3. Valitse Poista.

4. Vahvista, että haluat poistaa tuotteen.

5. Anna Todenna -ikkunassa järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse sitten OK.

6. Valitse poistetut kohteet sisältävässä ikkunassa Sulje.

7. Valitse Käynnistä uudelleen.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64924250
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019