Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen Windowsille

Norton Remove and Reinstall -työkalua käytetään Windows-laitteilla Nortonin laitesuojaustuotteen asennuksen poistamiseen ja uudelleenasentamiseen tai tuotteen poistamiseen. Jos käytät Mac-tietokonetta, lue artikkeli Kaikkien Norton-ohjelmien poistaminen Mac-tietokoneelta RemoveNortonMacFiles-työkalun avulla.

Jos laitteella on Norton Family, sen asennus on poistettava ennen Norton Remove and Reinstall ‑työkalun suorittamista.

Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittaminen

1. Lataa Norton Remove and Reinstall ‑työkalu.

Lataa Windows XP ‑tietokoneella Windows XP:n kanssa yhteensopiva versio Norton Remove and Reinstall ‑työkalusta.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR-kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse tilanteeseen sopiva vaihtoehto:

• Poista Norton-tietoturvatuotteen asennus ja asenna se uudelleen napsauttamalla Poista ja asenna uudelleen.

• Jos haluat vain poistaa Norton-tietoturvatuotteen, napsauta Lisäasetukset ja sitten Poista ainoastaan.

• Jos saanut Nortonin laitesuojaustuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla vain Poista-vaihtoehto. Saatat joutua ottamaan yhteyttä palveluntarjoajaasi tuotteen asentamiseksi uudelleen.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen, Nortonin laitesuojaustuotteen lataus alkaa automaattisesti, jos olet valinnut Poista ja asenna -vaihtoehdon.

Asenna Norton Family uudelleen, jos olet poistanut asennuksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60392881