Norton-tilin palauttaminen

Jos unohtanut käyttäjänimesi tai salasanasi, voit noutaa sen ja vaihtaa tilisi salasanan.

Jos et voi enää käyttää vanhaa sähköpostiasi tai jos et saanut salasanan palautusviestiä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Norton-tilin salasanan palauttaminen

1. Siirry Unohditko salasanan?-sivulle.

2. Anna sähköpostiosoite, jota käytit hankkiessasi tuotteesi tai luodessasi tilin.

3. Valitse Jatka.

Norton lähettää sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanan palauttamiseen, jos antamaasi sähköpostiosoitteeseen liittyy tili.

Jos et saa salasanan palautusviestiä muutaman minuutin kuluessa, tarkista roskapostikansio. Nortonin lähettämissä salasanan palautusviesteissä on seuraavat tiedot:

• Lähettäjä: no-reply@mylogin.norton.com

• Aihe: Palauta tilisi salasana

4. Avaa sähköpostiviesti ja napsauta Palauta salasana -linkkiä.

Jos sähköpostitilisi ei ole käytössä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

5. Kirjoita ja päivitä tilille uusi salasana.

Salasana on kirjainkoon huomioon ottava, sen on oltava vähintään 8 merkkiä pitkä ja sen on sisällettävä vähintään yksi iso ja pieniä kirjaimia, yksi numero ja yksi erikoismerkki.

Kirjautumiseen käyttämäsi käyttäjätunnuksen noutaminen

1. Siirry Unohditko käyttäjätunnuksen? -sivulle.

2. Anna sähköpostiosoite, jota käytit hankkiessasi tuotteesi tai luodessasi tilin.

3. Valitse Jatka.
    Norton lähettää sähköpostiviestin, jos antamallasi sähköpostiosoitteella löytyy tili. Seuraa annettuja ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55260946