Norton-tilin salasanan palauttaminen

Jos olet kadottanut salasanasi tai et muista sitä, Nortonin avulla voit palauttaa salasanasi. Kun pyydät salasanan palautusta, Norton kehottaa sinua asettamaan Norton-tiliäsi varten uuden salasanan.

Salasanan palauttaminen

1. Käynnistä selain ja siirry kohtaan Unohditko salasanasi?

2. Anna Ongelmia kirjautumisessa? -sivulla sähköpostiosoitteesi.

3. Valitse Jatka.

Norton lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanan palauttamiseen.

Jos et saa salasanan palautusviestiä muutaman minuutin kuluessa, tarkista roskapostikansio. Salasanan palautusviestin vastaanottaminen ei onnistu, jos annetulle sähköpostiosoitteelle ei ole määritetty tiliä.

Jos sähköpostiviestiä ei vieläkään löydy, olet saattanut luoda Norton-tilisi toisella sähköpostiosoitteella. Tarkista, että antamasi sähköpostiosoite on sama, jota käytit hankkiessasi Norton-tuotteesi.

4. Avaa sähköpostiviesti ja napsauta Palauta salasana -linkkiä.

5. Kirjoita avautuvalla Palauta salasana -sivulla uusi salasana Norton-tiliäsi varten.

6. Valitse Palauta salasana.

7. Kirjaudu Norton-tiliisi valitsemalla Jatka.

Video: Salasanan palauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55260946
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 03/07/2019