Norton-tilin palauttaminen

Jos unohtanut käyttäjänimesi tai salasanasi, voit noutaa sen ja vaihtaa tilisi salasanan.

Jos et voi enää käyttää vanhaa sähköpostiasi tai jos et saanut salasanan palautusviestiä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Kirjautumiseen käytettävän käyttäjätunnuksen noutaminen

1. Käynnistä selain ja siirry sisäänkirjautumissivulle.

2. Valitse Unohditko käyttäjätunnuksen? -linkkiä.

3. Anna sähköpostiosoitteesi Tarkista, että antamasi sähköpostiosoite on sama, jota käytit hankkiessasi tuotteesi tai luodessasi tilin.

4. Valitse Jatka.

5. Avaa saamasi sähköpostiosoite nähdäksesi käyttäjätunnuksesi.

Norton-tilin salasanan palauttaminen

1. Käynnistä selain ja siirry kohtaan Unohditko salasanasi?

2. Anna sähköpostiosoitteesi Tarkista, että antamasi sähköpostiosoite on sama, jota käytit hankkiessasi tuotteesi tai luodessasi tilin.

3. Valitse Jatka.

Norton lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanan palauttamiseen.

Jos et saa salasanan palautusviestiä muutaman minuutin kuluessa, tarkista roskapostikansio. Salasanan palautusviestin vastaanottaminen ei onnistu, jos annetulle sähköpostiosoitteelle ei ole määritetty tiliä. Nortonin lähettämissä salasanan palautusviesteissä on seuraavat tiedot:

• Lähettäjä : no-reply@nortonlifelock.com

• Aihe : Palauta NortonLifeLock-salasanasi

4. Avaa sähköpostiviesti ja napsauta Palauta salasana -linkkiä.

Jos sähköpostitilisi ei ole käytössä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

5. Kirjoita uusi tilin salasana.

6. Valitse Päivitä salasana.

7. Siirry tilillesi valitsemalla Jatka.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55260946
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 19/07/2021