Tilitietojen päivittäminen

Voit päivittää tilisi tiedot alla olevin tiedoin. Varmista, että pidät tiedot ajan tasalla, jotta voit käyttää tiliäsi, uusia tilauksia ja vastaanottaa ilmoituksia.

Jos unohdit salasanasi tai et saa salasanan palautusviestiä, lue artikkeli Tilin salasanan palauttaminen.

Jos olet käyttänyt tiliä luodessasi sähköpostiosoitetta, jota et voi tällä hetkellä käyttää kirjautuaksesi tiliisi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota muista ongelmista yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54033503
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 16/03/2021