Laitteiden ja oikeuksien tarkasteleminen Norton-tilissä

Löydät tilaamasi tuotteet ja tilaukseesi sisältyvät edut kirjautumalla Norton-tilillesi. Tililläsi näet myös muun muassa laitteet, joihin olet asentanut suojauksen, ja niiden suojaustilan.

Tarkastele oikeuksiasi

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Jos haluat tietää tilauksesi sisältämät edut, vie hiiri profiilikuvakkeen päälle ja napsauta Omat tilaukset.

3. Napsauta tuotteen nimen alla olevaa alanuolta nähdäksesi edut.

Näet myös asennusta varten käytettävissä olevien käyttöoikeuksien määrän tilauksen kohdalta.

Laitteiden tarkasteleminen Norton-tilillä

Jos käyttöoikeus on poistettu laitteelta, laitetta ei näytetä Laitesuojaus-sivulla.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Laitesuojaus-sivulla näytetään kaikki laitteet, joihin olet asentanut suojauksen.

3. Jos laite ei näy, valitse laiteluettelon alaosasta Historia-linkki, niin näet vanhemmat laitteet, jotka eivät ole käytössä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370989
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 13/02/2024