Norton-tilauksen tilan tarkistaminen

Voimassa olevan tilauksen avulla voit varmistaa, että tietoturvasi on aina ajan tasalla. Jos haluat edelleen käyttää kaikkia Norton-tuotteen ominaisuuksia ja jatkaa suojausta, sinun pitää aktivoida tai uusia tilaus ennen kokeilu- tai tilausjakson päättymistä.

Tilauksen tilan tarkistaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Kirjoita tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään.

3. Siirrä oikeassa yläkulmassa hiiren osoitin näyttönimen kohdalle ja valitse Omat tilaukset.

4. Omat tilaukset -valikossa voit tarkastella tilauksesi tilaa.

5. Jos tilaus on vanhentunut tai vanhenemassa, uudista se napsauttamalla Uudista nyt.

Jos olet aktivoinut Tilauksen uusimisen, tilauksesi uusitaan automaattisesti.

Tilauksen nimen kohdalla näet tilauksessa saatavilla olevat käyttöoikeudet. Jos olet käyttänyt kaikki sallitut käyttöoikeudet, voit siirtää käyttöoikeuden käyttämättömältä laitteelta uuteen laitteeseen. Lue lisää artikkelista Norton-suojauksen siirtäminen laitteelta toiselle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25422500
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 27/02/2024