Tilauksen tai palvelun tilan tarkistaminen

Voimassa oleva tilaus takaa, että saat jatkuvat tuotepäivitykset ja suojauksen tietoturvauhkilta ja riskeiltä. Jos tilaus on päättynyt, se on uudistettava välittömästi. Jos tilausta ei uudisteta, kaikki tuotteen tietoturvaominaisuudet poistetaan käytöstä ja et voi vastaanottaa suojauspäivityksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että laitteesi on alttiina viruksille ja riskeille.

Jos saat virheilmoituksen tarkistaessasi tilauksen tilan, varmista, että internet-yhteys on toiminnassa ja että palomuuri- tai lapsilukitusasetukset eivät estä yhteyden toimintaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25422500
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019