Norton-tilauksen aktivoiminen tai uudistaminen

Tiesitkö tämän? Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

Lisätietoja

Voimassa oleva Norton-tilaus takaa, että suojauksesi on aina ajan tasalla. Tilaus on aktivoitava tai uusittava ennen kokeilujakson tai tilauksen päättymistä, jotta voit jatkaa kaikkien Norton-ominaisuuksien käyttöä ja tietokoneesi suojaamista.

Jos hankit Norton-tilauksen Norton-verkkokaupasta tai sait sen palveluntarjoajalta, aktivointi tapahtuu automaattisesti, kun lataat ja asennat Nortonin kirjautumalla tiliisi. Jos aktivointi kuitenkin epäonnistuu virheen vuoksi tai jos ohitit sen asennuksessa, seuraavien tietojen avulla voit suorittaa tilauksen aktivoinnin tai uusimisen. Voit käyttää näitä tietoja myös siinä tapauksessa, että olet ostanut Norton-tilauksen muualta tai ladannut kokeiluversion tai saanut tilauksen palveluntarjoajalta.

Tietokone on yhdistettävä internetiin, jotta tilauksen aktivointi tai uusiminen voidaan suorittaa loppuun. Voit varmistaa suojauksesi jatkuvuuden myös Norton Automatic Renewal -palvelun avulla.

Valitse yksi seuraavista tavoista aktivoida tai uudistaa tilauksesi:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24808774
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/06/2019