Poista Norton laitesuojaustuote Windowsilla

Tässä artikkelissa on ohjeet Nortonin laitesuojaus -tuotteesi asennuksen poistamiseen Windows-tietokoneelta.

Jos haluat poistaa Norton laitesuojaus -tuotteen Mac-tietokoneelta, lue Norton laitesuojaus -tuotteen asennuksen poistaminen Mac-tietokoneelta.

Kun suoritat Norton Remove and Reinstall -työkalun, se poistaa kaikki1 Windows-tietokoneelle asennetut Norton-tuotteet ja käynnistää tietokoneen uudelleen.

Lataa ja suorita Norton Remove and Reinstall -työkalu

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Joissakin selaimissa tiedosto tallennetaan automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa selaimen Lataukset -ikkuna painamalla näppäimiä Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja napsauta Hyväksy.

5. Napsauta Lisäasetukset.

6. Valitse Poista ainoastaan.

7. Valitse Poista.

8. Valitse Käynnistä uudelleen.

Voit asentaa tuotteen uudelleen Norton-tililtä lataamasi asennustiedoston avulla. Jos haluat lisätietoa, lue Norton-tietoturvatuotteen lataus ja asennus.

1Norton Remove and Reinstall -työkalu ei poista Norton Familyn asennusta tietokoneelta. Jos tietokoneellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista. Katso ohjeet kohdasta Norton Family -ohjelman poistaminen laitteelta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15972972