VPN-ominaisuuden käyttöönotto Norton 360 -sovelluksessa selailun suojaamiseksi Wi-Fi-verkoissa mobiililaitteella

Kun käytät vaarallista langatonta verkkoa, kyberrikolliset voivat varastaa lähettämäsi ja vastaanottamasi tärkeät tiedot. Voit ottaa Secure VPN -ominaisuuden käyttöön Norton 360 -sovelluksessa, joka suorittaa tarkistuksen automaattisesti ja hälyttää, jos olet muodostanut yhteyden vaarantuneeseen langattomaan verkkoon.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, joilla on Secure VPN -ominaisuuden sisältävä Norton 360 mobiililaitteille- tai Norton 360 -tilaus. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Norton Secure VPN/Secure VPN ei ole enää käytettävissä Intiassa johtuen käyttäjätietojen lokiin kirjausta ja tallennusta koskevista säännöksistä, mutta voit silti käyttää tuotetta tai tilausta matkustaessasi Intian ulkopuolella.

Varmista ennen kuin noudatat ohjeita, että olet ottanut käyttöön Wi-Fi-suojaus-ominaisuuden Norton 360 -sovelluksessa. Lisätietoja on kohdassa Norton 360 -sovelluksen Wi-Fi-suojaushälytysten käyttöönotto ja niihin vastaaminen mobiililaitteella.

Minulla on Android-laite

VPN-ominaisuuden käyttöönotto

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Tietosuoja.

3. Tietosuoja-näytössä voit määrittää VPN-asetukset:

Minulla on iOS-laite

VPN-ominaisuuden käyttöönotto

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Tietosuoja.

3. Lisää VPN-määritykset napauttamalla ensin Ota käyttöön nyt ja sitten Salli.

4. Anna pyydettäessä laitteen salasana ja varmista, että VPN-automaattiyhdistäminen on käytössä.

Saat Wi-Fi-suojaushälytyksiä senkin jälkeen, kun olet poistanut laitteen VPN-automaattiyhdistäminen-valinnan käytöstä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722601
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS