Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen mobiililaitteelta

Norton Password Manager sallii varaston salasanan palauttamisen vain mobiililaitteelta. Varaston salasanaa ei voi palauttaa Windows-laitteelta. Jos haluat palauttaa varaston salasanan mobiililaitteella, varmista, että Norton Password Manager -sovellus on asennettuna ja että siihen on määritetty biometrisen todennuksen käyttö varaston avaamiseen.

Miksi en pysty palauttamaan varaston salasanaa pöytäkoneelta tai kannettavalta tietokoneelta?

Mobiililaitteissa on varta vasten suunniteltu suojattu laitteistovarasto, joka tunnetaan käsitteellä ”suoja-alue”. Sitä on lähes mahdotonta käyttää luvatta. Hyödynnämme tätä ominaisuutta biometrisen todennuksen lisäksi Android- ja iOS-laitteiden Password Manager -sovelluksissa varaston salasanan palauttamiseen.
Pöytäkoneissa tai kannettavissa ei ole vastaavia ominaisuuksia. Ei ole olemassa laajasti saatavilla olevaa, standardisoitua ja suojattua laitteistovarastoa, jota esimerkiksi Password Manager ja muut selainlaajennukset voisivat käyttää niissä monissa selaimissa, joita tuemme. Tutkimme jatkuvasti vaihtoehtoisia malleja, joiden avulla voisit palauttaa varaston salasanan turvallisesti pöytäkoneelta ja kannettavalta.
Suosittelemme noudattamaan seuraavia ohjeita, jos haluat varmistaa varaston salasanan turvallisen hallinnan:
  • Jos kopioit salasanan fyysisesti, varmista, että pidät sen hyvässä turvassa.

• Harjoittele varaston salasanan käyttöä ja määritä hyvä vihje, jonka avulla muistat salasanan.

• Asenna ja ota käyttöön Password Managerin mobiilisovellus, niin voit tarvittaessa vaihtaa varaston salasanan. Tarvitset varaston salasanaa mobiilisovelluksen käyttöönoton aikana.

Android tai iOS

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Napauta Varasto -näytössä valikkokuvaketta ja napauta sitten Asetukset.
  3. Valitse Asetukset-näytöstä Palauta salasana.

Hyväksy biometrisen todennuksen avulla.

4. Noudata Palauta salasana -näytön ohjeita ja napautaTallenna.

Jos tarvitse lisäohjeita, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v135002142
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS