Nortonin laitesuojausilmoitusten salliminen ja vastaanottaminen

Kun olet asentanut Nortonin ja käynnistänyt sen macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmässä tai uudemmassa, saatat saada hälytyksen, jossa pitää valita, vastaanotatko ilmoituksia Nortonilta.

Kun valitset hälytyksessä Salli, saat jatkossakin Norton-aiheisia hälytyksiä, taustatehtävistä kertovia ilmoituksia ja muita turvallisuushälytyksiä, kuten tietoa automaattisista tarkistuksista tai LiveUpdatesta, estetyistä hyökkäyksistä, vaarallisista sivustoista ja muista verkkouhista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v134119943