Internet-suojauksen määrittäminen Nortonin UWP-sovelluksella Windowsissa

Internet-suojaus-laajennus auttaa sinua käyttämään verkkoa sekä tekemään hakuja ja verkko-ostoksia aiempaa turvallisemmin. Se auttaa suojaamaan laitetta ja henkilötietoja verkkohuijauksilta, vilpillisiltä verkkosivustoilta ja haitallisilta linkeiltä, jotka asentavat laitteelle kiristysohjelmia, troijalaisia ja muita verkkouhkia. Analyysien perusteella Internet-suojaus antaa kaikille verkkosivustoille turvallisuusluokituksen ennen niiden avaamista.

Kun teet hakuja internetissä Edge-selaimessa, Norton näyttää turvallisuusluokituskuvakkeet hakutulosten vieressä. Sivuston luokituksen kuvakkeista näet jo ennen kuin käytät sivustoa, onko sivusto haitallinen vai ei.

Internet-suojauksen määrittäminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Oma Norton -ikkunan Internet-suojaus -kohdasta Määritä.

Sinut ohjataan Microsoft Store -sivustolle asentamaan Edge-selaimen Internet-suojaus-laajennus.

3. Valitse Hanki ja asenna Internet-suojaus-laajennus Microsoft Storesta.

4. Kun saat ilmoituksen Edge-selaimelta, valitse Ota se käyttöön.

5. Jos et saa ilmoitusta, siirry Oma Norton ‑ikkunassa kohtaan Internet-suojaus ja napsauta Ota käyttöön.

Jos haluat taata Edge-selaimen käytön turvallisuuden, suosittelemme Edge-selaimen avaamista Norton Security Protection- tai Norton Security On-the-Go -sovelluksen kautta. Siirry Oma Norton ‑ikkunassa kohtaan Internet-suojaus ja napsauta Avaa.

Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Sovellus tulee myöhemmin saataville muilla alueilla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132005763