Vahvan salasanan luominen Nortonin salasanan luontityökalulla

Yksi tärkeimmistä keinoista tietomurtojen estämiseen on vahvojen salasanojen käyttö. Heikot salasanat voidaan nykyään arvata tai murtaa muutamassa sekunnissa tavallisen kannettavan tietokoneen laskentateholla.

Norton Password Managerin salasanan luontityökalun avulla voit luoda erittäin turvallisia salasanoja, joita on vaikeaa murtaa tai arvata. Kun luot uusia kirjautumistietoja, voit käyttää salasanan luontityökalua vahvojen salasanojen luomiseen.

Jos haluat luoda vahvan salasanan salasanan luontityökalulla, valitse jokin seuraavista:

Minulla on Norton-selainlaajennus Windows- tai Mac-tietokoneella

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet ottanut Salasanattoman varaston avauksen käyttöön, napsauta mobiililaitteesta Hyväksy kirjautuaksesi Norton Password Managerin varastoon.

• Jos et ole ottanut Salasanatonta varaston avausta käyttöön, napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Käytä varaston salasanaa.

5. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

6. Napsauta Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Avaa sovellus.

7. Valitse Password Manager -ikkunasta Lisäominaisuudet ja napsauta sitten Salasanan luontityökalua verkkosovelluksen vasemmasta alakulmasta.

Password Manager -ikkunan yläosassa näytetään oletuksena 20-numeroinen vahva salasana.

8. Napsauta Kopioi- tai Luo uudelleen -kuvaketta Sample alt text kopioidaksesi tai luodaksesi uudelleen näytetyn salasanan ja napsauta Sulje.

Voit muuttaa salasanaa lisäämällä valintamerkin yhteen tai useampaan alla olevaan valintaruutuun. Voit myös muuttaa salasanan pituutta liukusäätimellä.

Voit myös luoda vahvan salasanan käyttämällä tällä sivustolla olevaa salasanan luontityökalua.

Minulla on Norton Password Manager -sovellus Android- tai iOS-laitteella

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Napauta Varasto-näytön Lisää ominaisuuksia -kohdassa Password Manager.

3. Napauta Luo-näytössä Luo.

Vahva salasana luodaan, ja se näkyy Password Manager -näytön yläosassa.

4. Napsauta Kopioi kopioidaksesi näytetyn salasanan.

Voit muuttaa salasanaa lisäämällä valintamerkin yhteen tai useampaan alla olevaan valintaruutuun. Voit myös muuttaa salasanan pituutta liukusäätimellä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130586296